Nagels

 POLYGEL

Entity Studio One Polygel is een revolutionair product in de salon. Dit product heeft alle voordelen van gel en acryl bij elkaar:

  • het heeft een milde frisse geur (die doet denken aan meloen)
  • het loopt niet uit en wordt niet hard zonder lamp
  • het draagt vederlicht (23% lichter dan acryl en 16% lichter dan gel)
  • net zo sterk als acryl, maar ook net zo soepel als gel
  • perfecte hechting

 POLYGEL NAGELS

Als je graag langere nagels wil kun je kiezen voor verlenging met polygel. Ook als je van jezelf al lange(re) nagels hebt, kun je deze verstevigen met een laagje polygel. Er zijn veel verschillende mogelijkheden: French manicure (met het witte randje) of naturel en dan afwerken met een mooie kleur gelpolish.

Na een week of 3 is een nabehandeling nodig om de uitgroei bij te werken.

Als je nagels bijt, kun je ook voor polygel kiezen. Je nagels zien er ook dan weer mooi uit, en je hebt een goede kans om van het bijten af te komen!

Extra service: Na een behandeling wordt een heerlijke nagelriemolie in gemasseerd.

Advies: dagelijks uw nagelriemen behandelen met nagelriemolie. Dit zorgt voor gezonde nagels en dus een langer en mooier resultaat (te koop bij Lovely You). Ga zelf niet vijlen of knippen, maar laat je nagels nabehandelen of verwijderen in de salon.

 GELPOLISH / GEL LAK

Gelpolish (of een andere naam voor hetzelfde: gellak) is een mooie glanzende nagellak die makkelijk 3 weken blijft zitten zonder te vervagen, bladderen of beschadigen. Het wordt aangebracht als een lak maar heeft de houdbaarheid van gel. De lak wordt uitgehard onder een uv/led lamp en is te verwijderen met een speciale remover en wraps in de salon.

Gelpolish kan zowel op de natuurlijke nagel als op de kunstnagel worden aangebracht.

Op de natuurlijke nagel gebruik ik onder de gelpolish een laagje rubber base. Dit zorgt niet alleen voor een hele goede hechting, maar geeft je eigen nagels meteen wat extra stevigheid.

Ik werk alleen met kwalitatief goede lak met veel mooie kleuren. Ook een French Manicure is mogelijk.

Extra service: Na een behandeling wordt een heerlijke nagelriemolie in gemasseerd.

Kom op tijd op je afspraak met schone nagels, zonder oude nagellak (behalve gellak die in de salon is gezet).

Let op! In de salon wordt alleen gelpolish verwijderd die in deze salon is gezet.

Advies: dagelijks uw nagelriemen behandelen met nagelriemolie (te koop bij Lovely You). Dit zorgt voor gezonde nagels en dus een langer en mooier resultaat. Je mag je nagels tussendoor niet vijlen, de verzegeling wordt hiermee verbroken waardoor de gelpolish kan loslaten.

 (SPA) MANICURE

Manicure is de verzorging van je natuurlijke nagels.

Spa Manicure heeft het ontspannende spa-element erbij.

 Manicure:

  • vijlen van de natuurlijke nagels
  • Badje met soak
  • Nagelriemen verzorgen
  • Handlotion met korte handmassage
  • (eventueel gelpolish/ gellak)

Paraffinebad

Een paraffinebad voor je handen.

Als je het dan hebt over verzorging! Wat een heerlijk zachte handen hou je over aan een paraffinebad. En ook de behandeling zelf is lekker ontspannen.

Je dipt je handen in het bad, krijgt speciale handschoenen aan om de warmte vast te houden en de paraffine goed in je handen te laten trekken, en daarna mag je 20 minuten ontspannen…!!